Educatie kinderen

Workshops voor kinderen van 0-4 jaar

Muziekles op uw kinderdagverblijf.

Lekker zingen, dansen en spelen op muziekinstrumenten en met materialen onder leiding van een ervaren Muziek op Schoot docente. Een feest voor de kinderen. En u, als leidster doet meteen veel bruikbare ideeën op!

Inbegrepen:     

– Muziekles op uw kinderdagverblijf of kinderdagverblijven, naar eigen wens in te delen over de verschillende groepen/leeftijden. Maximaal aantal kinderen per lesgroep: 16.

Prijs per uur:      €60,00

Niet inbegrepen: Reiskosten voor locaties buiten Heiloo van €0,21 per kilometer en evt. parkeerkosten.

Sing-in

Een ouder-kind activiteit op uw kinderdagverblijf is vaak één van de hoogtepunten van het jaar! Denk hierbij eens aan een Sing-in!

Lekker zingen, spelen en dansen met de kinderen én hun ouders. De ouders doen zo ideeën op voor thuis en beleven een vrolijk muzikaal moment met hun kind. Tijdens de Sing-in wordt er aanspraak gemaakt op de cognitieve-, sociaal-emotionele-, motorische- en spraaktaal vaardigheden van de kinderen. De Sing-in is bedoeld als activiteit voor alle leeftijdsgroepen door elkaar; van 6 maanden tot 4 jaar.

Inbegrepen:      -Een Sing-in van 45 minuten op uw kinderdagverblijf waaraan wel liefst 20 kinderen met hun ouders kunnen meedoen.

1 Sing-in:                                                                                                           €60,-

2 Sing-ins achter elkaar, waartussen 15 minuten ‘wisseltijd’:      €105,-

Niet inbegrepen: Reiskosten naar locaties buiten Heiloo van €0,21 per kilometer en evt. parkeerkosten.

Educatie basisscholen

Zoekt u voor uw klas een leuke eenmalige activiteit voor de kinderen? Dan kunt u een workshop bestellen. De workshops gaan allemaal uit van 2 x 45 minuten les. Dat wil zeggen dat u de workshop voor 2 klassen kunt bestellen.

Kosten:

Bij minimale afname van 2 workshops van 30 minuten in door uzelf te kiezen groepen, inclusief gebruik van materialen: €60,-. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om meer klassen op dezelfde ochtend of middag een workshop aan te bieden. Elke workshop extra kost dan €30,-.

Deze prijs is excl. evt. parkeerkosten en reiskosten van €0,21 per kilometer voor locaties buiten Heiloo. Voor sommige workshops gaan wij ervan uit dat er gebruik kan worden gemaakt van een digibord.

U heeft keuze uit de volgende workshops, maar u mag ook zelf met een specifieke aanvraag aankomen:

Beat!

We gaan letterlijk aan de slag met boomwhackers. De onderbouw doet allemaal spelletjes op deze vrolijke instrumenten en leert daar ook nog een liedje bij. De bovenbouw maakt o.a. een begeleiding op een populair liedje van de radio.

En nu…een liedje!

Welk kind houdt er niet van zingen? De onderbouw begeleidt zichzelf hierbij op slaginstrumenten. Met de bovenbouw doen we een liedje of een rap die bekend is van de radio. Ook hierbij maken we gebruik van instrumentarium.

Klassiek is cool!

Vooral als je zelf mee mag spelen. Door middel van trommels, ritmestokjes, bellenkransjes en nog veel meer gaan we zelf een orkest vormen en spelen we mee met een beroemd stukje klassieke muziek. Deze workshop is geschikt voor groep 1 t/m 5.