Muziek maken met je baby

Het inschrijfformulier vind je hier.

De cursus ‘Muziek maken met je baby’. Dat is: samen spelen… samen ontdekken… samen verwonderen. En het is ook nog eens heerlijk voor de ontwikkeling van je kindje!

Wat is er mooier dan intensief met je baby bezig zijn en zo een band met hem/haar op te bouwen? Een heerlijk half uurtje muzikaal samen bezig zijn en daarna nog even gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bij ‘Muziek maken met je baby’ ervaren de kinderen allerlei soorten muziek, ontdekken ze mooie muziekinstrumenten zoals bv. de harp, en spelen ze met eenvoudige materialen. De aangeboden liedjes en activiteiten gaan onder andere over dagelijkse bezigheden zoals badderen, naar bed gaan en eten. Ook héél handig voor thuis, dus natuurlijk krijg je de liedjes mee. Maar ook kiekeboe liedjes, schommelliedjes, enz. komen langs.

Uit onderzoeken is gebleken dat het mooie voordelen heeft als kinderen van baby af aan regelmatig met muzikale activiteiten worden geconfronteerd. Deze kinderen staan als ze ouder worden vaak stabieler in het leven, zijn vrolijker en kunnen bovendien beter leren. Deze cursus is dus méér dan alleen heel leuk om te doen…

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Wat:
10 lessen van 30 minuten.

Waar:
Herfstcursus: Speelzaal Jan van Rijckenborghschool, Trompenburg 49, Heiloo

Lentecursus: Gymzaal Burenweg, Burenweg 2, Heiloo

Wanneer:
Vrijdagochtend van 11.15-11.45 uur.

Wie:
Kinderen van 4 t/m 12 maanden. Is je kind 1 jaar, schrijf je dan in voor ‘Muziek op schoot’.

Startdata:
22 september 2023 , 10 mei 2024

Prijs per kind:
€72,50

I.v.m. de landelijke Kindermuziekweek krijg je bij inschrijving t/m 14 april na de 1e les 2 mooie schudeitjes cadeau. (Niet geldig i.c.m. andere acties of kortingen.)

Deelname:
Minimaal 5 en maximaal 8 koppels (kind + verzorger)

Het inschrijfformulier vind je hier.