Blokfluitlessen Kinderen

Blokfluit is een prachtig, veelzijdig instrument. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om anderen het plezier in blokfluit spelen bij te brengen. Ik geef, als gediplomeerd blokfluitdocente, zowel les op de bekende sopraanblokfluit (dit is de door kindere meest bespeelde bloklfuit), als op de alt, tenor, bas en sopranino. Kinderen vanaf 5 jaar zijn bij mij van harte welkom!

De lessen worden per 10 ingekocht. Na 10 lessen kunt u steeds beslissen of u een nieuwe lessenserie voor uw kind koopt of dat uw kind stopt met de lessen. Bovendien kan uw kind de eerste 10 lessen gebruik maken van een leenblokfluit. Omdat de lessen bij mij thuis plaatsvinden, kan het lesgeld laag gehouden worden. Ter vergelijking: Bij mij betaalt u (omgerekend per jaar) €532,- voor 30 minuten privéles. Op de gemiddelde plaatselijke muziekschool betaalt u dit voor 15 minuten groepsles. Mijn precieze prijzen per 10 lessen staan onderaan deze pagina.

Ik vind het belangrijk dat de lessen niet alleen kwalitatief goed, maar ook leuk zijn. Daarom stem ik de blokfluitlessen en het lesmateriaal af op de leeftijd,behoeften en mogelijkheden van de leerling. Ook bij de aanschaf van een blokfluit voor de leerling ga ik uit van zijn/haar kwaliteiten en interesses.

Een keer per jaar mag ieder kind die dat wil een blokfluitcertificaat halen. Op dit certificaat staat wat hij/zij dat jaar allemaal geleerd heeft. Onderdeel van het certificaat is het spelen van een solostuk en een samenspelstuk voor publiek. Dit is altijd een spannend, maar vooral ook leuk en gezellig moment.

Regelmatig stuur ik ouders via WhatsApp opnames van stukjes die we in de les hebben gespeeld, zodat u mee kunt genieten van de vorderingen die uw kind maakt.

U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende proefles, door mij, Daniëlle de Ruijter, te bellen op nummer 06-18360486, of door een mailtje te sturen naar info@spelenderwijsmuziek.nl.

Wat:
Een keer per week blokfluitles m.u.v. vakanties. (Vanaf 12 jaar kan gekozen worden voor om de week les.)

Waar:
Bij de docente thuis: De Kandelaar 22, te Heiloo.

Lesdag:
Dinsdagmiddag. Op dit moment is er 1 plek beschikbaar.

Wie:
Iedereen vanaf 5 jaar.

Prijs:
€133,- voor 10 keer 30 minuten privé-les. Dit is de meest gekozen optie.

€92,- voor 20 minuten privéles .(Deze optie is alleen gedurende het eerste lesjaar mogelijk.)

€196,- voor 10 x 45 minuten privé-les. Dit is vooral een goede keuze als uw kind om de week les krijgt.

Blokfluitmiddag tijdens Kindermuziekweek
Laat je (oude) blokfluit een opfrisbeurtje geven en geolied worden. Dan kan hij weer even mee.
Probeer uit of blokfluit spelen voor jou of je kind leuk kan zijn.
Speel (eindelijk weer eens) samen met een echte blokfluitdocent
Stel al je vragen over verschillende blokfluiten en/of les.
Tover geluid uit de grote basblokfluit.
Dit kan allemaal op vrijdagmiddag 5 april tussen 14:00 en 16:30. Aanmelden hoeft niet! Jullie zijn van harte welkom op de Kandelaar 22 in Heiloo! Ook zonder blokfluit, want die is gewoon te leen. Alles is deze middag volledig gratis en vrijblijvend.