Wie zijn wij?

Blokfluit

Op het concervatorium in Alkmaar behaalde ik mijn docentendiploma voor het geven van blokfluitlessen. Al sinds 1993 geef ik met veel plezier blokfluitles aan kinderen en volwassenen op alle soorten blokfluiten. Daarnaast werk ik regelmatig mee aan concerten, alwaar ik blokfluit speel in verschillende ensembles. Blokfluit is een prachtig, veelzijdig instrument. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om anderen het plezier in blokfluit spelen bij te brengen. Of het nou om solospel gaat, spelen in een ensemble of een aanloop naar het leren van een ander blaasinstrument. Naast een lespraktijk thuis, heb ik jarenlang les gegeven op de muziekschool Zuid-Kennemerland en op de Muziekwerkplaats Egmond. Uiteindelijk heb ik besloten alleen nog thuis les te geven, alwaar ik een bloeiende lespraktijk heb.

Muziek op Schoot

Via het concervatorium van Amsterdam heb ik mijn diploma ‘Muziek op Schoot’ behaald. Sindsdien geef ik met veel plezier Muziek op Schoot aan ouder/kind groepen, maar ook op kinderdagverblijven. Regelmatig volg ik bijscholingscursussen en studiedagen om volledig bij te blijven op mijn vakgebieden. Als specialisme leid ik leidsters en leerkrachten op kinderdagverblijven en scholen op om zelf met muziek aan de slag te gaan. Mijn beer Binky vergezelt mij bij al mijn Muziek op Schoot lessen. Hij houdt ervan om alle kinderen handjes en knuffels te geven en deelt aan het eind van de les blaadjes met liedjes uit.

Docent Muziek en dirigent

Eveneens in Alkmaar heb ik mijn diploma’s voor docent Muziek en ensembleleiding behaald. Sindsdien werk ik op basisscholen en BSO’s alwaar ik de muzieklessen verzorg en af en toe ook leerkrachten opleid. Tevens geef ik losse workshops aan kinderen en docenten en leid ik periodiek ensembles en koren.