KDV

Muziekles op uw kinderdagverblijf.

Lekker zingen, dansen en spelen op muziekinstrumenten en met materialen onder leiding van een ervaren Muziek op Schoot docente. Een feest voor de kinderen. En u, als leidster doet meteen veel bruikbare ideeën op!

Inbegrepen:     

– Muziekles op uw kinderdagverblijf of kinderdagverblijven, naar eigen wens in te delen over de verschillende groepen/leeftijden.

– Reiskosten in een straal van 10 kilometer om Heiloo. Buiten deze straal geldt een afname van minimaal 1,5 uur en een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Maximale reistijd: 45 minuten.

Prijs per uur:      €55,00

Sing-in

Een ouder-kind activiteit op uw kinderdagverblijf is vaak één van de hoogtepunten van het jaar! Denk hierbij eens aan een Sing-in!

Lekker zingen, spelen en dansen met de kinderen én hun ouders. De ouders doen zo ideeën op voor thuis en beleven een vrolijk muzikaal moment met hun kind. Tijdens de Sing-in wordt er aanspraak gemaakt op de cognitieve-, sociaal-emotionele-, motorische- en spraaktaal vaardigheden van de kinderen. De Sing-in is bedoeld als activiteit voor alle leeftijdsgroepen door elkaar; van 6 maanden tot 4 jaar.

Inbegrepen:      -Een Sing-in van 45 minuten op uw kinderdagverblijf waaraan welliefst 20 kinderen met hun ouders kunnen meedoen.

– Reiskosten in een straal van 10 kilometer om Heiloo. Buiten deze straal geldt een afname van minimaal 2 Sing-ins en een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Maximale reistijd: 45 minuten.

1 Sing-in:                                                                                                           €55,-

2 Sing-ins achter elkaar, waartussen 15 minuten ‘wisseltijd’:      €100,-