Blokfluitlessen Volwassenen

Blokfluit is een prachtig, veelzijdig instrument. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om anderen het plezier in blokfluit spelen bij te brengen. Ik geef, als gediplomeerd blokfluitdocente, zowel les op de bekende sopraanblokfluit, als op de alt, tenor, bas en sopranino. Volwassenen, beginnend en gevorderd, zijn van harte welkom!

De lessen worden per 10 ingekocht. Na 10 lessen kunt u steeds beslissen of u een nieuwe lessenserie koopt of wilt stoppen. Bovendien kunt u de eerste 10 lessen gebruik maken van een leenblokfluit (sopraan of alt). Omdat de lessen bij mij thuis plaatsvinden, kan het lesgeld laag gehouden worden. Ter vergelijking: Bij mij betaalt u (omgerekend per jaar) €640,- voor 30 minuten privéles. Op de gemiddelde plaatselijke muziekschool betaalt u bijna het dubbele, of krijgt u voor deze prijs maar de helft van de hoeveelheid lestijd. De precieze prijzen per 10 lessen staan onderaan deze pagina.

Ik vind het belangrijk dat de lessen niet alleen kwalitatief goed, maar ook leuk zijn. Daarom stem ik de blokfluitlessen en het lesmateriaal af op uw behoeften. Ook bij de aanschaf van een blokfluit ga ik uit van wat u zelf prettig vindt.

Weet u overigens dat blokfluit een zeer geschikt instrument is voor mensen met een longaandoening (zoals astma) of ademhalingsproblemen?

Af en toe wordt er een activiteit georganiseerd, zoals een leerlingenconcert, een samenspel-aktiviteit of een blokfluit-olie middag (daar gaan de fluiten weer extra mooi door klinken). Dit is bij het lesgeld inbegrepen.

U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende proefles, door mij, Daniëlle de Ruijter, te bellen op nummer 06-18360486 of een mailtje te sturen naar info@spelenderwijsmuziek.nl.

Wat:
Blokfluitles

Waar:
Bij de docente thuis: De Kandelaar 22, te Heiloo.

Lesdag:
Dinsdagmiddag. Op dit moment is er 1 plek beschikbaar.

Wie:
Volwassenen vanaf 18 jaar

Prijs:
€160,- voor 10 keer 30 minuten privéles.
€238,- voor 10 keer 45 minuten privéles.

De lessen worden 1 keer per week of 1 keer per 2 weken gegeven, afhankelijk van wat uw wens hierin is. Tijdens vakanties wordt er geen les gegeven.
Volwassenen kunnen tevens kiezen voor een strippenkaart van 10 lessen van 30 of 45 minuten, te gebruiken binnen 1 kalenderjaar. De prijs hiervoor is respectievelijk €181,- of €270,-. U maakt dan losse lesafspraken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Blokfluit-volwassenen-foto-2-683x1024.jpg