Nieuws

Muziek op Schoot eindelijk weer life!

Vanaf 10 september is het eindelijk weer zover: we mogen weer van start met een nieuw seizoen Muziek op Schoot. Uiteraard houden we het veilig. Deze cursus vindt daarom weer plaats in de gymzaal aan de Burenweg in Heiloo. Er is op dit moment al een leuke dreumes- en peutergroep. Heb je zin om aan te haken? Schrijf je dan snel in! Aanstaande vrijdag krijgt iedereen die zich heeft ingeschreven nader bericht.

Maarreh… wat gaan we eigenlijk doen?

Het wordt alweer herfst, dus Daan de Spin komt langs en ook gaan we spelen met herfstblaadjes. Bovendien gaan we muziek maken op onder meer triangels en trommels. De dreumesen spelen bovendien met spiegeltjes en ballen, terwijl we bij de peuters gaan puzzelen. Verder houd ik het nog even geheim, maar uiteraard wordt alles sowieso weer begeleid met liedjes en muziek. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een kopje koffie of thee terwijl  de kinderen nog even lekker kunnen spelen.

Blokfluitlessen

Na een mooi slotconcert afgelopen seizoen, zijn de blokfluitlessen afgelopen dinsdag weer van start gegaan. Zou je ook misschien wel blokfluitles willen? Een gratis proefles aanvragen kan altijd. Op dit moment is er nog plek voor 1 leerling.

Fotowedstrijd

Tijdens Muziek op Schoot, maar ook soms tijdens blokfluitlessen worden er door ouders veelvuldig foto’s gemaakt. Daar zitten soms hele mooie tussen. Het zou erg leuk zijn als sommige van die foto’s op de website gepubliceerd kunnen worden. En daarom heeft Spelenderwijs Muziek een fotowedstrijd bedacht.

Heb je een mooie Muziek op Schoot- of blokfluitles-foto? Stuur deze dan alsjeblieft naar info@spelenderwijsmuziek o.v.v. fotowedstrijd. Vermeld bij de foto je naam, e-mailadres en telefoonnummer, en dat je akkoord bent met de algemene voorwaarden.  De 3 mooiste foto’s ontvangen een leuke prijs in de vorm van een muziekinstrumenten-setje.

Als je een of meerdere foto’s instuurt (maximaal 3 per huisgezin), dan ga je akkoord met de volgende algemene voorwaarden:

  • Je gaat ermee akkoord dat de foto (misschien) gepubliceerd wordt op de site van Spelenderwijs Muziek.
  • Alleen je eigen kind(eren) en/of jijzelf zijn op de foto (duidelijk herkenbaar) te zien.
  • Per huisgezin kan er maximaal 1 foto in de prijzen vallen.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Insturen kan tot 3 december 2021.
  • In de volgende nieuwsbrief, medio half december 2021, wordt de uitslag bekend gemaakt.
  • Winnaars krijgen persoonlijk bericht.