Muzikale voorstelling

Spelenderwijs Muziek biedt in samenwerking met Muziek op Schoot Heerhugowaard een speciale muzikale voorstelling aan gebaseerd op het prentenboek ‘Een huis voor Harry’.

Harry is een kat die niet zo graag buitenkomt. Maar met Vera de vlinder wil hij wel tikkertje spelen. Als Vera te snel voor hem uitvliegt raakt Harry haar kwijt en kan ook de weg naar huis terug niet meer vinden. Wel komt hij een heleboel andere huizen tegen om in te wonen. Maar die zijn allemaal al bezet. Zal Harry Vera en zijn huis terugvinden?…

Voor wie is de voorstelling bedoeld?

Deze voorstelling is speciaal bestemd voor kinderen van 2 tot 6 jaar (met of zonder ouders). Al zingend en dansend gaan we door het prentenboek van het jaar 2019 ‘Een huis voor Harry’ heen.

Gedurende  45 minuten nemen we de kinderen mee op reis door dit prachtige prentenboek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vrolijke muziekinstrumenten en andere materialen, zoals vlinders en schudeitjes. Tevens bespelen wij de viool, de blokfluit, de gitaar, ukelele en het keyboard.

Wie zijn wij?

De leidsters zijn Sharon Cijs en Daniëlle de Ruijter. Wij zijn beide enthousiaste en gedreven docenten Muziek in het onderwijs en docenten Muziek op Schoot. Doordat wij al jaren muziekles geven aan groepen kinderen met hun ouders, op kinderdagverblijven en op basisscholen, hebben wij veel ervaring met het geven van dergelijke activiteiten.  Doordat we met elkaar samenwerken kunnen wij u een prachtige voorstelling aanbieden met oog voor de kinderen, het prentenboek en een mooie muzikale omlijsting.

De kosten van de voorstelling

Wij bieden u deze voorstelling aan voor €160,-. Dit is inclusief reiskostenvergoeding, BTW en alle benodigde materialen.  Voor €260,- bieden wij zelfs 2 voorstellingen achter elkaar aan (waartussen 15 minuten pauze zit). Wij bieden de voorstelling alleen aan op plaatsen die hoogstens 30 minuten rijden zijn vanaf Heerhugowaard of Heiloo.

Voor meer informatie en/of het maken van een boeking kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nr. 06 18360486. Ook per mail kunt u bij ons terecht. Mailt u dan naar info@spelenderwijsmuziek.nl

Aantal kinderen per voorstelling:

Als de voorstelling op een basisschool wordt gegeven, dan kunnen er maximaal 45 kinderen bij de voorstelling zijn. Op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven ligt dit aantal op 30 kinderen. In bibliotheken is het maximum aantal personen (ouders én kinderen samen) 50.