Muzikale voorstelling

Graag willen we u op de hoogte stellen van de speciale interactieve muzikale voorstelling, getiteld Een Huis voor Harry

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-muzikale-voorstelling-1024x1017.jpeg

Voor wie is de voorstelling bedoeld?

Deze voorstelling is speciaal bestemd voor kinderen van 2 tot 6 jaar en kan gegeven worden op kinderdagverblijven, basisscholen en in bibliotheken. Al zingend en dansend gaan we door het prentenboek van het jaar ‘Een huis voor Harry’  heen.

Gedurende  45 minuten nemen we de kinderen mee op reis door dit prachtige prentenboek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vrolijke muziekinstrumenten en andere materialen.

Wie zijn wij?

De leidsters zijn Sharon Cijs en Daniëlle de Ruijter. Wij zijn beide enthousiaste en gedreven docenten Muziek in het onderwijs en docenten Muziek op Schoot. Doordat wij al jaren muziekles geven aan groepen kinderen met hun ouders, op kinderdagverblijven en op basisscholen, hebben wij veel ervaring met het geven van dergelijke activiteiten.  Doordat we met elkaar samenwerken kunnen wij u een prachtige voorstelling aanbieden met oog voor de kinderen, het prentenboek en een mooie muzikale omlijsting.

De kosten van de voorstelling

Wij bieden u deze voorstelling aan voor €180,-. Dit is inclusief reiskostenvergoeding, BTW en alle benodigde materialen.  Voor €280,- bieden wij zelfs 2 voorstellingen achter elkaar aan (waartussen 15 minuten pauze zit). Het aantal kinderen/ouders dat bij de voorstelling aanwezig kan zijn is afhankelijk van waar de voorstelling gegeven wordt.

Voor meer informatie en/of het maken van een boeking kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nr. 06 18360486. Ook per mail kunt u bij ons terecht. Mailt u dan naar info@spelenderwijsmuziek.nl

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Wij vernemen graag iets van u!