Nieuws

Beer Binkie op instagram en facebook

Ja, u leest het goed. Onze populaire Muziek op Schoot-beer Binkie heeft tegenwoordig een eigen instagram en facebook account! Wil uw kind weten wat Beer Binkie allemaal aan het doen is en wat voor leuke (muzikale) spelideeën hij soms heeft? Bezoek Beer Binkie dan op www.facebook.com/spelenderwijsmuziek of op www.instagram.com/beerbinkie.

Muziek op Schoot online

Het begrip rare tijden horen we de laatste tijd wel erg vaak, maar het sluiten van de (muziek)scholen is opnieuw dieptepunt in de nationale omstandigheden.

Daarom heb ik moeten besluiten om de cursus die in januari zou starten bij voldoende animo om te zetten in een live online-cursus.

Deze cursus via zoom zou dan bestaan uit 5 lessen van 30 minuten voor €32,50 , plus 1 gratis les zodat u er ongestraft ééntje kunt missen. De data zouden zijn: vrijdagochtend 5, 12 en 19 februari en 5, 12 en 19 maart. Mocht u meteen zoiets hebben van ‘ha, leuk!’, schrijf u dan in. Heeft u vrienden, kennissen of kent u andere moeders die hier interesse in hebben; ook zij zijn van harte welkom.

Blokfluitles tijdens corona-tijd

De blokfluitlessen van Spelenderwijs Muziek zijn sinds coronatijd gewoon doorgegaan. Natuurlijk met wat extra maatregelen. Na iedere leerling worden de stoel, standaard en alle andere dingen die met de leerling tijdens de les in aanraking ontsmet. Bij binnenkomst mogen de handen even gereinigd worden. En er wordt les gegeven op gepaste afstand. En ook de mogelijkheid tot het volgen van lessen via videobellen wordt gebruikt. Al deze dingen mogen de pret gelukkig niet drukken! Wat ben ik blij met mijn gezellige groep blokfluitleerlingen! Wil je het zelf ook eens uitproberen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefles.