Nieuws

Muziek op Schoot start dit jaar iets later

Ja, u leest het goed. Dit keer gaat de cursus niet in september van start, maar pas in oktober. Bovendien zijn ook de lestijden met een kwartiertje opgeschoven. Op vrijdag 7 oktober zijn jullie van harte welkom in de speelzaal van de Jan van Rijckenborghschool in Heiloo. Een erg prettige locatie waar afgelopen seizoen veel cursisten enthousiast over waren.

Als het goed is dan is de herfst in oktober al in volle gang, dus komt onze vaste bezoeker Daan de Spin weer langs. Verder houd ik het nog even geheim, maar uiteraard wordt alles sowieso weer begeleid met liedjes en muziek en zullen alle vaste ingrediënten die de lessen zo leuk maken weer aanwezig zijn. En natuurlijk blijf ik mijn best doen om iedere cursus weer met wat nieuwe liedjes en activiteiten aan te komen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een kopje koffie of thee terwijl  de kinderen nog even lekker kunnen spelen.

Blokfluitlessen

Na een mooi slotconcert afgelopen seizoen, starten nu ook de blokfluitlessen weer. Zou je ook misschien wel blokfluitles willen? Een gratis proefles aanvragen kan altijd. Op dit moment is er vanaf oktober weer plek voor 1 leerling.

Hoe vond u de lessen?

Binnenkort is het mijn bedoeling om op de website een pagina te lanceren met ervaringen van jullie. Hebben jullie meegedaan met een cursus Muziek op Schoot? Of misschien wel blokfluitles van mij gehad? Of een muzikale voorstelling bijgewoond, workshop meegemaakt, meegedaan met een Sing-in… Dan zou ik het geweldig vinden als jullie je feedback willen geven door een mailtje te sturen naar info@spelenderwijsmuziek.nl met als onderwerp ‘feedback’. Het mag zowel op naam als anoniem. Ik hoop voor het einde van het jaar ervaringen te kunnen plaatsen. Ook evt. bijbehorende foto’s die jullie op de site terug zouden willen zien zijn welkom. Ik kijk uit naar jullie mailtje! En, o ja, ook minder goede ervaringen zijn welkom. Daar kan ik weer veel van leren 🙂