Nieuws

Speciale actie: 4 Kennismakingslessen blokfluit voor de prijs van 2!

Is blokfluit spelen iets voor mij? Misschien heeft u of uw kind zich dat weleens afgevraagd. Ook dit jaar bied ik weer de mogelijkheid om 4 kennismakingslessen blokfluit te volgen voor de prijs van 2. De lessen verplichten u daarna tot niets. U kunt gebruik maken van een leenblokfluit. U kunt een afspraak voor de lessen maken door mij te bellen op nummer 06-18360486. V

Open lessen Muziek op Schoot

Op vrijdagochtend 14 juni (2019) vinden er weer open lessen Muziek op Schoot plaats. Deze lessen vinden plaats tijdens de reguliere cursus.

Wilt u graag een proefles meemaken met uw (klein)kind? U bent van harte welkom. Vanwege het beperkt aantal beschikbare plekken en om teleurstellingen te voorkomen, is aanmelding vooraf verplicht. Dit kunt u doen door een mailtje te sturen naar info@spelenderwijsmuziek.nl. Belangrijk is dat u in het mailtje aangeeft wat de geboortedatum van uw kind is. U krijgt dan bericht terug. Graag tot ziens bij de proefles op 14 juni.

Lentecursus Muziek op Schoot weer bijna van start.

Op vrijdag 19 april begint de lentecursus Muziek op Schoot. De dag muzikaal starten is altijd een goed idee! Zéker omdat de lente een terugkerend thema is in de cursus. Dit is te merken aan de zonnige materialen en muziekinstrumenten, tezamen met de vrolijke lenteliedjes. De lente wordt zo dubbel leuk: Eerst naar Muziek op Schoot en daarna lekker genieten in het zonnetje!

Website krijgt make-over.

De website van Spelenderwijs Muziek krijgt een make-over! Dit is hard nodig, want de site is zwaar verouderd. Door de werkzaamheden kan het zijn dat Spelenderwijs Muziek in de maanden mei en juni moeilijker te bereiken is. Uiteraard kunt u met vragen e.d. wel blijven bellen (06-18360486) en mailen ( info@spelenderwijsmuziek.nl).