Online Muziek op Schoot

Thuis iets leuks ondernemen met je dreumes of peuter? Volg dan de online Muziek op Schoot-lessen via zoom. Bij ‘Muziek op schoot’ gaan we zingen, dansen, muziek maken en spelletjes doen met materialen. Hoewel de naam het doet vermoeden, zit je kind dus zéker niet alleen op schoot, maar is het heerlijk bezig, en de rest van het gezin mag met hem/haar meedoen.

Voor aanvang van de eerste les krijg je instructies i.v.m. het (gratis te downloaden) programma zoom. Je zult zien dat het absoluut niet moeilijk is om mee te doen.

Ruim van tevoren wordt bekend gemaakt wat je klaar mag zetten om samen met je kind te kunnen gebruiken tijdens de muziekles. Dit zullen dingen zijn die nagenoeg ieder huishouden heeft.

Het leuke is dat er, ondanks dat iedereen thuis meedoet, toch interactie is tussen de docent en de kinderen d.m.v. de live-verbinding.

Een half uurtje muzikaal plezier. Dat is in deze tijd toch mooi meegenomen? Dus doen jullie mee?

Wat:
Lessen van 30 minuten.

Waar:
Gewoon lekker thuis.

Wanneer:
Deze lessen vinden doorgang op het moment dat de reguliere lessen Muziek op Schoot komen te vervallen vanwege corona-maatregelen.

Wie:
Iedereen die zich heeft ingeschreven voor Muziek op Schoot, waarbij de lessen gegeven worden op locatie zolang dat mogelijk is. Als dat wegens corona-maatregelen niet meer mogelijk is, dan kunnen alle deelnemers de overige lessen volgen via deze weg. En…het hele gezin kan meedoen!

Het inschrijfformulier vindt u hier.