Muziek met baby’s

Samen met de groep van de zwangerschapscursus, vrienden, kennissen en/of familie de cursus Muziek met baby’s bezoeken is een fantastisch uitje voor u en uw baby. Een heerlijk half uurtje muzikaal bezig zijn met uw kindje en daarna nog even gezellig napraten met een kopje koffie of thee.

Bij ‘Muziek met baby’s’ ervaart uw kind allerlei soorten muziek, speelt het op muziekinstrumenten (ja, dat is al mogelijk!) en met eenvoudige materialen. Het is een mooi wekelijks terugkerend momentje waarin u en uw en kind fijn met elkaar bezig zijn. De liedjes en activiteiten gaan onder andere over dagelijkse bezigheden zoals badderen, naar bed gaan en eten. Er worden veel liedjes en spelletjes gedaan die een beroep doen op de motorische-, de taal- en de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Aan het begin van iedere les wordt uw kind begroet met een liedje. De nieuwe liedjes worden aan het einde van de les mee naar huis genomen. Op deze manier kunt u de liedjes en activiteiten thuis ook doen!

Wist u dat uit onderzoeken is gebleken dat het vele voordelen heeft als kinderen van baby af aan regelmatig met muzikale activiteiten worden geconfronteerd? Deze kinderen staan als ze wat ouder worden vaak stabieler in het leven, zijn vrolijker en kunnen bovendien beter leren.

Deze cursus is alleen te boeken door een hele groep tegelijk van minimaal 4 en maximaal 10 ouders met hun kindje. Denkt u hierbij bv. aan de groep van de zwangerschapscursus, of uw vriendengroep. De kosten van de cursus worden evenredig verdeeld onder het aantal deelnemers. Voor ieder kind dient wél een apart inschrijfformulier worden ingevuld. Bij de opmerkingen kunt u aangeven welke kinderen er nog meer bij uw groep horen, zodat daarover geen verwarring ontstaat.

Wat:
10 lessen van 30 minuten.

Waar:
I.v.m. het coronavirus huurt Spelenderwijs Muziek tijdelijk de gymzaal aan de Burenweg 2 in Heiloo. Hier is het mogelijk om ruim voldoende afstand van elkaar te houden.

Wanneer:
Vrijdagochtend van 11.00-11.30 uur.

Wie:
Kinderen van 4 t/m 12 maanden. Is uw kind 1 jaar, schrijft u zich dan in voor ‘Muziek op schoot’.

Startdatum:
Te boeken startdata: 10 september 2021, 14 januari 2022 en 15 april 2022.

Prijs per groep:
€320.- in september en januari (10 lessen).

Deelname:
Minimaal 4 en maximaal 10 koppels (kind + verzorger)

Let op: Op dit moment zijn een aantal speciale maatregelen op deze cursus van toepassing i.v.m. het corona-virus. Het is verstandig om deze maatregelen voordat u zich inschrijft goed door te lezen. U vindt ze onder de algemene voorwaarden op deze site.

Het inschrijfformulier vindt u hier.