Muziek met baby’s

Wat is er mooier dan intensief met uw baby bezig te zijn en zo een band met elkaar te ontwikkelen? Eén seizoen per jaar biedt Spelenderwijs Muziek ouders en hun jonge kindje deze optie. Een heerlijk half uurtje muzikaal samen bezig zijn en daarna nog even gezellig napraten met de andere cursisten met een kopje koffie of thee.

Bij ‘Muziek met baby’s’ ervaart uw kind allerlei soorten muziek, speelt het op muziekinstrumenten (ja, dat is al mogelijk!) en met eenvoudige materialen. Het is een mooi wekelijks terugkerend momentje waarin u en uw en kind fijn met elkaar bezig zijn. De liedjes en activiteiten gaan onder andere over dagelijkse bezigheden zoals badderen, naar bed gaan en eten. Er worden veel liedjes en spelletjes gedaan die een beroep doen op de motorische-, de taal- en de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Aan het begin van iedere les wordt uw kind begroet met een liedje. De nieuwe liedjes worden aan het einde van de les mee naar huis genomen. Op deze manier kunt u de liedjes en activiteiten thuis ook doen!

Wist u dat uit onderzoeken is gebleken dat het vele voordelen heeft als kinderen van baby af aan regelmatig met muzikale activiteiten worden geconfronteerd? Deze kinderen staan als ze wat ouder worden vaak stabieler in het leven, zijn vrolijker en kunnen bovendien beter leren.

Ik kijk ernaar uit om u met uw kindje te ontmoeten!

Wat:
9 lessen van 30 minuten.

Waar:
Gymzaal aan de Burenweg 2 in Heiloo.

Wanneer:
Vrijdagochtend van 11.15-11.45 uur.

Wie:
Kinderen van 4 t/m 12 maanden. Is uw kind 1 jaar, schrijft u zich dan in voor ‘Muziek op schoot’.

Startdatum:
12 mei 2023

Prijs per kind:
€70,-

Deelname:
Minimaal 6 en maximaal 10 koppels (kind + verzorger)

Let op: Op dit moment zijn een aantal speciale maatregelen op deze cursus van toepassing i.v.m. het corona-virus. Het is verstandig om deze maatregelen voordat u zich inschrijft goed door te lezen. U vindt ze onder de algemene voorwaarden op deze site.

Het inschrijfformulier vindt u hier.