Open dagen / Inlooplessen PDF Afdrukken E-mail

 

 

Beste ouders en grootouders.

In deze update vindt u nieuws over de wintercursus Muziek op Schoot, de voorstelling ‘Een huis voor Harry’ en de blokfluitoliemiddag die nuttig is voor iedereen die een houten blokfluit(en) wil onderhouden.

Hartelijke muzikale groetjes,

Daniëlle de Ruijter.

Wintercursus Muziek op Schoot

Op vrijdag 18 januari gaan de wintercursussen Muziek op Schoot weer van start. Er start een dreumesgroep (vanaf 1 jaar) en een peutergroep. Op dit moment zijn in beide groepen nog maar een paar plekjes vrij, dus mocht u met uw (klein)kind mee willen doen, dan is het misschien verstandig om niet te lang meer te wachten met het invullen van het aanmeldingsformulier. Deze kunt u vinden op www. spelenderwijsmuziek. nl

Het belooft weer een vrolijke en gezellige cursus te worden deze winter, met veel aandacht voor muziek, beweging en het spelen op instrumenten en met materialen. Dus graag tot ziens bij Muziek op Schoot!

Voorstelling ‘Een huis voor Harry’

Van 23 januari t/m 2 februari vinden de Nationale Voorleesdagen weer plaats. Dit keer staan deze dagen volledig in het teken van het prentenboek ‘Een huis voor Harry’. Daarom zetten ik en mijn collega Sharon Cijs een interactieve voorstelling op de planken. Deze voorstelling is speciaal bestemd voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Al zingend en dansend gaan we door het boek heen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vrolijke muziekinstrumenten en andere materialen.

Deze voorstelling is niet alleen te bekijken op scholen en kinderdagverblijven, maar ook geboekt door een aantal bibliotheken. U bent met uw (klein)kind(eren) van harte welkom om een voorstelling bij te wonen. Kaartjes hiervoor kunt u uitsluitend vooraf bestellen bij de desbetreffende bibliotheek.

Ons speelschema:

Zaterdag 26-1,       11:00,           bibliotheek Castricum

Zaterdag 26-1,       15:00           bibliotheek Opmeer

Zondag 27-1,          10:00           bibliotheek Stede-Broec

Woensdag 30-1,     's ochtends     bibliotheek Alkmaar Centrum

Blokfluitolie middag

Heeft u of uw kind ooit blokfluit gespeeld en ligt hij nu (misschien al jaren) in de kast? Of speelt u of uw kind nog steeds blokfluit maar zonder les? Zorg er dan voor dat de fluit mooi en goed blijft. Op woensdag 16 januari heb ik de jaarlijkse blokfluitolie-middag voor mijn blokfluitleerlingen en anderen die hun blokfluit graag willen laten verzorgen. Een blokfluit droogt uit, waardoor hij langzaam slechter wordt en uiteindelijk zelfs kapot gaat of hees wordt. Dat is natuurlijk heel zonde! Iedereen die een houten blokfluit heeft is van harte welkom tussen 15:30 en 17:00 op de Kandelaar 22 in Heiloo. En…het is gratis! Zorgt u er wel voor dat er vanaf 24 uur van tevoren niet meer op de fluit gespeeld wordt, zodat hij goed droog is.

Heeft u interesse in blokfluitles voor uzelf of uw kind, geef je dan op voor een gratis proefles.