Online Muziek op Schoot

Thuis iets leuks ondernemen met je dreumes of peuter? Volg dan de online Muziek op Schoot-lessen via zoom. Bij ‘Muziek op schoot’ gaan we zingen, dansen, muziek maken en spelletjes doen met materialen. Hoewel de naam het doet vermoeden, zit je kind dus zéker niet alleen op schoot, maar is het heerlijk bezig, en de rest van het gezin mag met hem/haar meedoen.

Voor aanvang van de eerste les krijg je instructies i.v.m. het (gratis te downloaden) programma zoom. Je zult zien dat het absoluut niet moeilijk is om mee te doen.

Ruim van tevoren wordt bekend gemaakt wat je klaar mag zetten om samen met je kind te kunnen gebruiken tijdens de muziekles. Dit zullen dingen zijn die nagenoeg ieder huishouden heeft.

Het leuke is dat er, ondanks dat iedereen thuis meedoet, toch interactie is tussen de docent en de kinderen d.m.v. de live-verbinding.

Een half uurtje muzikaal plezier. Dat is in deze tijd toch mooi meegenomen?Dus doen jullie mee?

Na inschrijving volgt binnen een paar dagen alle benodigde informatie en een factuur. Na betaling krijgen jullie de middag voor aanvang van de cursus de link om de muzieklessen bij te wonen.

Inschrijven kan t/m de donderdagochtend voor aanvang van de cursus via dit formulier.

Wat:
5 lessen van 30 minuten

Waar:
Gewoon lekker thuis

Wanneer:
Vrijdagochtend om 10:00 (Bij genoeg animo wordt de groep gesplitst in een dreumesgroep om 9:30 en een peutergroep om 10:30.)

Startdatum:
24 april (lessen gaan door tijdens de meivakantie)

Afhankelijk van de coronamaatregelen, wordt in september wellicht een nieuwe cursus Muziek op Schoot online gestart.

Wie:
Dreumesen en peuters tussen 1,5 en 4 jaar met een ouder/verzorger .

Minimaal aantal deelnemers: 6, maximum aantal deelnemers: 15. (Bij te weinig inschrijvingen krijgt u uiteraard per omgaande uw cursusgeld teruggestort.)

Prijs:
€20,- per huisadres

Het inschrijfformulier vindt u hier.